​Ring til os

47 52 98 47

Eller smid en mail

info@bykaers.dk

​- Etableret i 1996​

- Høj faglig stolthed​

​- Få et uforpligtende tilbud

Anlæg af haver, renovering og omlægning

Hos Bykærs Anlæg ApS udfører vi renoveringer og omlægning af haver, ligesom vi også udfører nye anlæg af haver i forbindelse med nybyggeri. Vi er beliggende i Skibby, men arbejder også for kunder i blandt andet Frederikssund og hele Hornsherred.

Med os som din anlægsgartner er du sikret et professionelt og ordentligt stykke arbejde, hvor vi kan stå for alt fra ide og plantegning til færdigt projekt.

Lad os stå for anlægning af din drømmehave

Trænger du til fornyelse i haven, eller skal du bygge nyt og ønsker dig drømmehaven, så lad os stå for opgaven.


Vi kommer ud og ser på din have eller grund og tager en snak med dig om dine behov og krav til en have. Vi giver gode råd og ideer til, hvordan den bedst kan tage sig ud, så den matcher med dine ønsker og tanker om en drømmehave.


Vi står for det hele ved anlæg af haver– også rydningen

Ingen haver er ens. Vi kan hjælpe dig med at få den nemme og vedligeholdelsesfrie, den vilde og naturlige, den med blomster og frugter eller den børnevenlige have.


I forbindelse med anlæg af haver udfører vi både højbede, små søer, spejlbassiner, beplantning, flisebelægning og hvad drømmehaven ellers kan indeholde. Vi sørger for at rydde den gamle have for græs, planter, træer med mere, så du ikke selv skal stå for noget under projektet.


Hvad koster anlæg af have?

Ønsker du en pris på anlægning af have, eller kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver et uforpligtende tilbud til en fast og konkurrencedygtig pris. Ring på telefon 47 52 98 47 eller skriv til vores e-mail info@bykaers.dk.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Bykærs Anlæg ApS henvender sig til private, erhverv, kommuner og den offentlige sektor. 

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig?

Ring på 47 52 98 47 eller udfyld formularen.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

​Bykærs Anlæg ApS

CVR: 27514073

Adresse

Vestervej 18, 4050 Skibby

Find os med Google maps

Kontakt os

Tlf.: 47 52 98 47

E-mail: info@bykaers.dk