​Ring til os

47 52 98 47

Eller smid en mail

info@bykaers.dk

Beplantning

Bykærs Anlæg ApS er din professionelle anlægsgartner og kan stå for al beplantning i din have. Vi udfører blandt andet beplantning af staudebede, træer, enkelte planter og buske og plantning af hække.

Vi har over 17 års erfaring som anlægsgartner og har gennem tiden stået for mange forskellige og unikke beplantninger hos vores privatkunder

Vi tager højde for det, du ikke ved omkring beplantning

Der er mange fordele ved at lade en professionel stå for beplantningerne på din grund. For det første undgår du selv at få jord under neglene, men vi kan også sørge for, at det er de rigtige planter og træer, der bliver plantet.

En beplantning kan udføres forkert, hvis man ikke vælger de rette planter og træer eller planter i et forkert underlag. Vi giver gode råd og vejledning i, hvilke planter der egner sig bedst til lige præcis din grund og dine krav til vedligeholdelse. Vi kan sørge for at tage højde for skygge, sol, underlag og vedligeholdelse.

Der er ingen grund til at plante store træer i en lille have eller planter, der nemt kan sprede sig. Vi tænker over, hvad der er plads til, hvordan træerne og planterne udvikler sig og sørger for at tage hensyn til en eventuel nabo.

Få vejledning i vedligeholdelse af beplantning

Ligeledes giver vi også en vejledning i, hvordan du bedst vedligeholder beplantningen fremover, så du får størst glæde ud af den.

Kontakt os på telefon 47 52 98 48 og lad en professionel stå for beplantningen i din have, så du er sikret en helt perfekt have. Vi udfører beplantnings opgaver i Nordsjælland og København.​

Få et uforpligtende tilbud

Bykærs Anlæg ApS henvender sig til private, erhverv, kommuner og den offentlige sektor.

Ring på 47 52 98 47 eller udfyld formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma & CVR

​Bykærs Anlæg ApS

CVR: 27514073

Adresse

Vestervej 18, 4050 Skibby

Find os med Google maps

Kontakt os

Tlf.: 47 52 98 47

E-mail: info@bykaers.dk